מתכון מרק שקמבה | השף הלבן

מרק שקמבה

מרק שקמבה, המרק מיועד לפסח, מבית העדה הבולגרית, כל אדם מתאהב בו, מרק ממכר

מאת: שרה שמואל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק שקמבה

המרכיבים ל 10:

  • 5 כפות מרק עוף
  • 3 חבילות קורקבן עוף
  • חצי לימון
  • חלבון ביצה
  • ראש שום
  • גבעול סלרי עם העלים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים קורקבנים, מרתיחים פעמיים וזורקים את המים.

  • 02.

    בסיר שמים את הקורקבנים ממלאים במים, וקוצצים ראש שום וסלרי. 

  • 03.

    מבשלים כשעתיים. לפני שמוכן מוסיפים חלבון ביצה ומערבבים עם מזלג שישאר גושים קטנים.

  • 04.

    שמים מיץ מחצי לימון ומרק עוף ,אפשרי להוסיף קניידלך. 

הכנת? כאן מדרגים
(26)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.