מרק שקמבה
מרק שקמבה, המרק מיועד לפסח, מבית העדה הבולגרית, כל אדם מתאהב בו, מרק ממכר
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10:
- 5 כפות מרק עוף
- 3 חבילות קורקבן עוף
- חצי לימון
- חלבון ביצה
- ראש שום
- גבעול סלרי עם העלים
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים קורקבנים, מרתיחים פעמיים וזורקים את המים.
-
02.
בסיר שמים את הקורקבנים ממלאים במים, וקוצצים ראש שום וסלרי.
-
03.
מבשלים כשעתיים. לפני שמוכן מוסיפים חלבון ביצה ומערבבים עם מזלג שישאר גושים קטנים.
-
04.
שמים מיץ מחצי לימון ומרק עוף ,אפשרי להוסיף קניידלך.
הכנת? כאן מדרגים