תבשיל פטריות כפרי
תבשיל מושלם לערב חורפי כארוחה שלמה או כתוספת בניחוח ביתי
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 1 שקית פטריות שלמות מוקפאות סנפרוסט (600 גרם)
- 1/4 שקית בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט (150 גרם)
- 1 כוס אפונת גינה מוקפאת סנפרוסט
- 2 שיני שום כתושות
- פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
- פלפל צהוב קטן חתוך לקוביות קטנות
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית אורגנו
- 2 כפות יין לבן יבש
- 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 כף כוסברה טרייה קצוצה
- שמן זית לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הפטריות, מטגנים על להבה גבוהה במשך 8 דקות. מסננים ושומרים בצד.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים שמן למחבת ומצרפים את הבצל המוקפאמטגנים עד שקיפות. לאחר מכן, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
-
03.
מוסיפים למחבת עם השום והבצל את הפטריות, האפונה המוקפאת, הפלפלים ושאר המרכיבים, למעט עשבי התיבול. מבשלים למשך 6-5 דקות על להבה נמוכה.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מהלהבה, מוסיפיםאת עשבי התיבול ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים