מתכון תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה | השף הלבן

תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה

תפוחי אדמה בשמנת – תוספת טעימה לכל ארוחה חלבית

תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה מאת: סופיה שנירמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה

המרכיבים ל8 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה בינונים
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 בצל קטן
  • 1 חבילת פטריות
  • תימין (לפי הטעם)
  • גבינה מפוררת של עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים את תפוחי האדמה עד שנהיים לחלוטין.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה.

  • 03.

    מערבבים בקערה קטנה את השמנת ואת החלב ביחד ומוסיפים את המלח והפלפל לקערית.

  • 04.

    לאחר שתפוחי האדמה מוכנים מסדרים אותם על מגש חסין חום, מסדרים את הפטריות  ויוצקים מעל את השמנת המתובלת, את התימין ואת הגבינה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות או עד שהגבינה תימס. 

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(394)