עוגת ביסקוויטים – קלילה ופשוטה להכנה | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים להכנה עם הילדים

מתכון פשוט לעוגה שכולנו אוהבים: עוגת ביסקוויטים קלילה להכנה שלא תדרוש מכם יותר מ-20 דקות של עבודה. תתחילו להכין וגם הילדים ישמחו לעזור

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים

המרכיבים ל 12 מנות/תבנית מלבנית בגודל 30X20 ס"מ:

  • 2 חבילות אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל/ וניל עוגיות / מוס אינסטנט שוקולד
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 2 כוסות חלב קר / מים קרים + 2 כוסות חלב רותח / מים רותחים
  • חבילה גדולה של ביסקוויטים פתי בר
  • 2 כפות אבקת שוקו או אבקת קפה נמס, לפי הטעם
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • בגירסה למבוגרים ניתן להוסיף מעט ברנדי או וויסקי לחלב/למים החמים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר טורפים את 2 חבילות הפודינג, 2 מיכלי השמנת המתוקה ו-2 כוסות חלב קר מתחילים במהירות נמוכה ומגבירים לאט לפי קצב הסמכת הקרם שבקערה 

  • 02.

    לאחר שהקרם מתייצב, מחלקים את הכמות לשישה חלקים שווים

  • 03.

    לקערת מרק רחבה מוסיפים 2 כפות שטוחות של אבקת קפה נמס או אבקת שוקו 

  • 04.

    יוצקים מעל 2 כוסות חלב/מים רותחים.

  • 05.

    מניחים ביסקוויט אחד בחלב הרותח ובעזרת 2 מזלגות מוציאים מיד (לפני שהביסקוויט מתפורר) לתבנית פיירקס מרובעת או מלבנית בעלת שוליים גבוהים. כך מסדרים את הביסקוויטים אחד ליד השני בצורה צמודה כשכבה דחוסה המכסה את תחתית התבנית

  • 06.

    מורחים 1/6 מכמות הקרם מעל שכבת הביסקוויטים, מומלץ למרוח בזהירות כדי שהביסקוויטים לא יזוזו או יקרעו

  • 07.

    יוצרים באותו האופן עוד 5 שכבות ומסיימים עם שכבת קרם

  • 08.

    עם פומפיה, מגרדים מהשוקולד שכבה דקה ואחידה מעל העוגה

  • 09.

    מכסים ומכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות הנה גם מתכון לעוגת ביסקוויטים ושוקולד לבן  

הכנת? כאן מדרגים
(1647)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.