קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס

מנת הסטריט פוד האמריקאית האהובה בגרסה משודרגת עם צ'יפס! נקניקיות על מקל מצופות בפולנטת תירס וקוביות צ'יפס קריספיות שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 4 נקניקיות אמריקאיות "טירת צבי"
  • שיפודים
לפולנטה:
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כוס קמח תירס דק
  • 2 ביצים M
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים
  • לטיגון: שמן קנולה
לצ'יפס:
  • 1 כוס חטיף מקלות צ'יפס שבורים לחתיכות
  • להגשה: קטשופ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי הפולנטה

  • 02.

    נועצים כל נקניקייה בשיפוד

  • 03.

    מחממים שמן בסיר טיגון

  • 04.

    מניחים את חטיף הצ'יפס השבור על צלחת שטוחה

  • 05.

    טובלים כל נקניקייה בבלילת הפולנטה ומצפים בחטיף צ'יפס

  • 06.

    מטגנים בחום בינוני עד להזהבה

  • 07.

    מגישים לצד קטשופ

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.