קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס

מנת הסטריט פוד האמריקאית האהובה בגרסה משודרגת עם צ'יפס! נקניקיות על מקל מצופות בפולנטת תירס וקוביות צ'יפס קריספיות שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנדוג בציפוי קוביות צ'יפס
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-5 מנות:

  • 4 נקניקיות אמריקאיות "טירת צבי"
  • שיפודים
לפולנטה:
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כוס קמח תירס דק
  • 2 ביצים M
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים
  • לטיגון: שמן קנולה
לצ'יפס:
  • 1 כוס חטיף מקלות צ'יפס שבורים לחתיכות
  • להגשה: קטשופ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי הפולנטה

  • 02.

    נועצים כל נקניקייה בשיפוד

  • 03.

    מחממים שמן בסיר טיגון

  • 04.

    מניחים את חטיף הצ'יפס השבור על צלחת שטוחה

  • 05.

    טובלים כל נקניקייה בבלילת הפולנטה ומצפים בחטיף צ'יפס

  • 06.

    מטגנים בחום בינוני עד להזהבה

  • 07.

    מגישים לצד קטשופ

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(6)