לביבות פיצה אפויות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות פיצה אפויות

מתכון חגיגי וטרנדי במיוחד של רון יוחננוב לחנוכה: לביבות אפויות שהן בעצם מיני פיצות! אנחנו בטוחים שהילדים שלכם יעופו עליהן

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות פיצה אפויות
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל10-12 יחידות:

ללביבות:
  • 2 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים (אפשר גם להשתמש בבטטות)
  • ½ כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי בזילקום או פטרוזיליה קצוצים דק  
  • 1 ביצה 
  • 1/3 כוס קמח (רגיל או מלא או כוסמין או ללא גלוטן – לבחירתכם) 
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תרסיס שמן לשימון נייר האפייה
לטופינג:
  • רוטב פיצה מוכן
  • 1/3 שקית (100 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • תוספות לבחירה: זיתים / פטריות / תירס 
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות בחום עליון תחתון

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הלביבות עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בעזרת תרסיס שמן

  • 04.

    יוצרים לביבות ומניחים על התבנית – חשוב לשטח אותן מעט

  • 05.

    אופים בתנור כ-15 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מוצאים מהתנור, מניחים מעל כף רוטב פיצה, מפזרים גבינה ותוספות ומחזירים לתנור ל-5 דקות או עד שהגבינה מותכת

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מגישים חם. חג שמח!

הכנת? כאן מדרגים
(2)