כריך מתוק עם גבינת טל העמק, בייגל, ריבת בצל ותותים
כריך מיוחד לאנשים שאוהבים לנסות דברים חדשים! שילבנו את גבינת טל העמק המצוינת עם בייגל, ריבת בצל ותותים שיוצרים יחד ביס מושלם.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל1:
- 2 פרוסות בייגל
- 1 כף ריבת בצל
- 4 תותים פרוסים
- 2 עלי חסה
- 4 פרוסות גבינת טל העמק
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים על פרוסת לחם את ריבת הבצל
-
02.
מעל הריבת הבצל, מניחים את החסה, התותים ופרוסות הגבינה
-
03.
סוגרים את הכריך עם פרוסת הבייגל הנותרת ומגישים
הכנת? כאן מדרגים