רולדת אוראו ללא אפייה
בדרך כלל אנחנו מתנגדים לשחיתות – אבל הפעם לא יכולנו להתאפק. עוגת אוריאו ששינתה צורה לרולדה והפכה לעוגה קרירה ומפנקת שלא ניתן לעמוד בפניה
המרכיבים ל10-12:
- 2 חבילות (360 גרם) עוגיות אוראו
- 1/2 כוס ממרח שוקולד או ריבת חלב
- 2 כפות חלב תנובה
- 1 מיכל (250 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את עוגיות האוראו לביסקוויט ולקרם.
-
02.
את הביסקוויטים מעבירים למעבד מזון עם ממרח שוקולד או ריבת חלב ומעבדים ל"בצק" אחיד.
-
03.
את הקרם הלבן של העוגיות שמים בקערת הקצפה עם גבינת הנפוליאון ומקציפים לקרם חלק. מוסיפים שמנת מתוקה ופודינג תוך כדי הקצפה עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
-
04.
שומרים בצד 1/3 כוס מהקרם לציפוי הרולדה.
-
05.
מניחים ריבוע של ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים עליו את בצק העוגיות.
-
06.
מניחים מעליו עוד ניילון נצמד ומרדדים לקבלת ריבוע בצק.
-
07.
מניחים את הקרם על גבי הבצק ומגלגלים, מהצלע הרחבה, לקבלת רולדה.
-
08.
מקררים את הרולדה ל-6 שעות לפחות במקרר.
-
09.
לפני ההגשה, מוציאים ומזלפים את שארית הקרם על גבי הרולדה.
-
10.
מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
-
11.
בתאבון!