רולדת אוראו ללא אפייה - עוגת שחיתות מעולה | השף הלבן

רולדת אוראו ללא אפייה

בדרך כלל אנחנו מתנגדים לשחיתות – אבל הפעם לא יכולנו להתאפק. עוגת אוריאו ששינתה צורה לרולדה והפכה לעוגה קרירה ומפנקת שלא ניתן לעמוד בפניה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רולדת אוראו ללא אפייה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 10-12:

  • 2 חבילות (360 גרם) עוגיות אוראו
  • 1/2 כוס ממרח שוקולד או ריבת חלב
  • 2 כפות חלב תנובה
למילוי:
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
להגשה: אבקת קקאו
גודל תבנית: קערת הקצפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את עוגיות האוראו לביסקוויט ולקרם.

  • 02.

    את הביסקוויטים מעבירים למעבד מזון עם ממרח שוקולד או ריבת חלב ומעבדים ל"בצק" אחיד.

  • 03.

    את הקרם הלבן של העוגיות שמים בקערת הקצפה עם גבינת הנפוליאון ומקציפים לקרם חלק. מוסיפים שמנת מתוקה ופודינג תוך כדי הקצפה עד לקבלת קרם יציב ואחיד.

  • 04.

    שומרים בצד 1/3 כוס מהקרם לציפוי הרולדה.

  • 05.

    מניחים ריבוע של ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים עליו את בצק העוגיות.

  • 06.

    מניחים מעליו עוד ניילון נצמד ומרדדים לקבלת ריבוע בצק.

  • 07.

    מניחים את הקרם על גבי הבצק ומגלגלים, מהצלע הרחבה, לקבלת רולדה.

  • 08.

    מקררים את הרולדה ל-6 שעות לפחות במקרר.

  • 09.

    לפני ההגשה, מוציאים ומזלפים את שארית הקרם על גבי הרולדה.

  • 10.

    מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.

  • 11.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.