סמבוסק פטנט במילוי גבינות
מאפה העשוי מבצק פטנט עם גבינה – קל ומהיר להכנה. הפעם הלכנו על מילוי גבינות נמסות. ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפיק גבאי
עיצוב: אינס ואפיק
המרכיבים ל 20:
מצרכים למלית:
- 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1 כפית שטוחה מלח
מצרכים לבצק:
- 3.5 כוסות קמח תופח
- 150 גרם חמאת "תנובה"
- 250 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
- כפית מלח
לציפוי:
- ביצה טרופה עם כף חלב
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
לשים יחד את הבצק לבצק אחיד ומשאירים לנוח בקערה בטמפ' החדר 10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס .
-
03.
מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית ומניחים כפית במרכז כל עיגול, מקפלים ומהדקים בעזרת מזלג.
-
04.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ושומשום ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים