סמבוסק – מתכון למאפה במילוי גבינות | השף הלבן

סמבוסק פטנט במילוי גבינות

מאפה העשוי מבצק פטנט עם גבינה – קל ומהיר להכנה. הפעם הלכנו על מילוי גבינות נמסות. ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סמבוסק פטנט במילוי גבינות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל 20:

מצרכים למלית:
  • 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 כפית שטוחה מלח
מצרכים לבצק:
  • 3.5 כוסות קמח תופח
  • 150 גרם חמאת "תנובה"
  • 250 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • כפית מלח
לציפוי:
  • ביצה טרופה עם כף חלב
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים יחד את הבצק לבצק אחיד ומשאירים לנוח בקערה בטמפ' החדר 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס .

  • 03.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית ומניחים כפית במרכז כל עיגול, מקפלים ומהדקים בעזרת מזלג.

  • 04.

    מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ושומשום ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.