קלאב סנדביץ' עם עמק וביצת עין
כל הארוחה בסנדביץ' אחד מפואר. להיט קל להכנה שתוכלו גם לקחת איתכם לפיקניק או למשרד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל1:
- 2 פרוסות לחם
- 2 כפות גבינת שמנת "נפוליאון"
- 2 עלי חסה
- 2 פרוסות גבינת עמק "תנובה"
- 3-4 פרוסות עגבניה
- 1 ביצה
- שמן לטיגון
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
קורצים באחת מפרוסות הלחם עיגול בקוטר 4 ס"מ. קולים את הפרוסה מצד אחד (על פלנצ'ה או טוסטר).
-
02.
מורחים את הפרוסה השניה בגבינת שמנת ומניחים לפי הסדר: חסה, גבינת עמק, עגבניה.
-
03.
מחממים מחבת משומן ויוצקים אליו את הביצה. מטגנים כ-2 דקות עד שביצת העין בדרגת העשייה הרצויה.
טיימר מופעל
-
04.
מניחים את העין על העגבניה, מכסים בפרוסה הקלויה עם החור כך שהחלמון יציץ מהחור, בוזקים על החלמון מלח ופלפל ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים