כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת שמנת וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה
משדרגים את הכריך לגדול ומפנק עם חביתת ירוקים מפוצצת בוויטמינים וגבינת שמנת קרמית וטעימה. מוסיפים ירקות טריים וזוכים בארוחה מפנקת. אפילו הילדים יזללו בהנאה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל2:
לחביתה:
- כפית חמאת "תנובה"
- 3 ביצים
- 2 כפות חלב "תנובה"
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- 2 כפות עירית קצוצה
- קורט מלח
לכריכים:
- 2 לחמניות ג׳בטה טריות
- 4 כפות גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% שומן / בכל טעם אחר שאוהבים
- 1 עגבניה פרוסה
- 1 מלפפון פרוס
- רבע בצל סגול פרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים חמאה במחבת קטנה.
-
02.
בקערה קטנה טורפים ביצים, חלב, ירוקים ומלח. מכינים חביתה תפוחה וירוקה.
-
03.
הרכבת הכריך: מורחים גבינה על הגבטה משני הצדדים. מניחים חצי מהחביתה, עגבניות, מלפפונים ובצל סגול.
-
04.
חוזרים על הפעולה עם הגבטה השנייה.
-
05.
אוכלים מיד.
הכנת? כאן מדרגים