ארטיק בסגנון פרוזן יוגורט בטעם תות ומנגו | השף הלבן

ארטיק "פרוזן יוגורט" תות מנגו

מכינים לבד ארטיקים בטעמים שאוהבים. אנחנו הכנו עם מנגו ותות אבל גם פירות יער, אננס ואוכמניות יעבדו מצוין

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארטיק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8-10:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל / שמנת להקצפה רגילה - מוקצף לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט תנובה 5% BIO
  • 1/2 שקית מנגו "סנפרוסט" מופשר
  • 1/2 שקית תות "סנפרוסט" מופשר
  • 3 כפות אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה יוגורט ו-1 כף אבקת סוכר ומערבבים. טוחנים את המנגו עם 1 כף אבקת סוכר ואת התות עם 1 כף אבקת סוכר.

  • 02.

    מערבבים בערבוב חלקי (כך שהתערובת לא תראה אחידה) בקערה 1/2 קרם וניל / שמנת עם 1/2 יוגורט ותות ובקערה שניה 1/2 קרם וניל / שמנת 1/2 יוגורט ומנגו.

  • 03.

    ממלאים תבניות ארטיק בקרם תות עד מחציתן ובקרם מנגו. מקפיאים 8 שעות לפחות לפני שמחלצים את הארטיקים מהתבניות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(13)