קיש סויה וירוקים טבעוני וזריז הכנה | השף הלבן

קיש סויה וירוקים טבעוני זריז הכנה

זה אולי הקיש הכי מהיר שיש בזכות פטנט: אופים את המלית על פרוסות לחם שמתפקדות כבסיס. מתקבל מאפה מושלם לארוחת ערב או ארוח

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש סויה וירוקים טבעוני זריז הכנה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • מעט שמן זית לשימון התבנית
  • 6 פרוסות לחם - רצוי לא טריות
  • 2 מיכלים ממרח סויה 9% שומן עם שום שמיר תנובה
  • 1 כוס עשבי תיבול (בצל ירוק / פטרוזיליה / בזיליקום / שמיר / אורגנו / זעתר) קצוצים דק דק
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
סלטון להגשה:
  • 2 עגבניות קצוצות
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • חופן עלי רוקט
  • מלח ופלפל + 1 כף שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים תבנית בנדיבות בשמן זית ומרפדים אותה בצפיפות בפרוסות הלחם.

  • 02.

    מערבבים סויה, עשבי תיבול, טחינה ותבלינים לעיסה אחידה, מעבירים לתבנית על פרוסות הלחם ומחליקים את פני העיסה כך שתתפזר באופן אחיד. אופים כ 30 דקות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 03.

    מערבבים עגבניות, בצל ירוק עלי רוקט מלח, פלפל ושמן זית ומגישים את הקיש עם ערימת סלטון עליו או לצידו.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.