כריך לחם דגנים עם פסטו ועוף | השף הלבן

כריך לחם דגנים עם פסטו, עגבניות, בצל סגול, עלי רוקט ועוף

כריך שהוא ארוחה מהירת הכנה ומלאת דברים טובים

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך לחם דגנים עם פסטו, עגבניות, בצל סגול, עלי רוקט ועוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל2:

  • 4 פרוסות לחם דגנים
  • 4 כפות פסטו אוליביה
  • 1 עגבניה גדולה פרוסה דק
  • 1/2 בצל סגול קטן פרוס דק
  • חופן עלי רוקט
  • 1 חבילת נתחוני עוף בתיבול זעתר או ים תיכוני או פלפלים "טירת צבי"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את ארבעת פרוסות הלחם בפסטו. מניחים על שתיים מהפרוסות פרוסות עגבניה, בצל, עלי רוקט ומחלקים בניהן את נתחי הנתחוני עוף. מניחים פרוסה שניה על כל כריך ומגישים או חוצים לנוחות האכילה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)