מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית | השף הלבן

מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית

מי יוכל לסרב למנת מרק קוסקוס אמיתי ועשיר בירקות?

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית
צילום: שלומי ארביב עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 5-6:

  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית בהרט
  • ½ כפית פפריקה
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים "סנפרוסט"
  • להגשה:
  • 2 כוסות פתיתי כרובית "סנפרוסט", מופשרים
  • 1 גזר
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל גדול
  • 1 קישוא
  • 300 גרם דלעת
  • 1 כף אבקת מרק

הוראות הכנה:

  • 01.

        חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ושמים בסיר גדול את הגזר, תפוחי האדמה והבצל. מכסים במים עד 1 ס״מ מעל הירקות ומוסיפים את כל התבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מוסיפים את קוביות הקישוא והדלעת ומבשלים עוד 15 דקות. מוסיפים את החומוסים ומכבים את האש.מניחים את התבשיל על צלחת מלאה בפתיתי כרובית חמימים ומסוננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.