מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית
מי יוכל לסרב למנת מרק קוסקוס אמיתי ועשיר בירקות?
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: שלומי ארביב
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 5-6:
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית בהרט
- ½ כפית פפריקה
- ¼ כפית קינמון
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים "סנפרוסט"
- להגשה:
- 2 כוסות פתיתי כרובית "סנפרוסט", מופשרים
- 1 גזר
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל גדול
- 1 קישוא
- 300 גרם דלעת
- 1 כף אבקת מרק
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ושמים בסיר גדול את הגזר, תפוחי האדמה והבצל. מכסים במים עד 1 ס״מ מעל הירקות ומוסיפים את כל התבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את קוביות הקישוא והדלעת ומבשלים עוד 15 דקות. מוסיפים את החומוסים ומכבים את האש.מניחים את התבשיל על צלחת מלאה בפתיתי כרובית חמימים ומסוננים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים