טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה | השף הלבן

טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה

עוגה יפיפיה שסוחפת קריאות התפעלות. קשה לנחש שמכינים אותה ללא אפייה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית ניל
  • 2 כפות דבש
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 10 תאנים חתוכות לרבעים
  • לבסיס:
  • 250 גרם עוגיות חמאה
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 2 כפות דבש
למילוי:
  • 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר או מחוממת 20 שניות במיקרו
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
גודל תבנית: תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הבסיס וטוחנים לתערובת אחידה. מפזרים את התערובת בתבנית ומהדקים לבסיס ולשוליים שכבה אחידה.

  • 02.

    שמים במעבד מזון מסקרפונה, שמנת חמוצה, פודינג וניל, וניל ומעבדים לקרם חלק. מקציפים שמנת לקצפת יציבה ומקפלים אותה לקרם המסקרפונה.

  • 03.

    מורחים את קרם המסקרפונה על בסיס הביסקוויטים ומחליקים את פני הקרם. מסדרים את רבעי התאנים על הקרם ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)