תבשיל של שעועיות עם בטטות על מצע אורז לבן
תוספת נפלאה או מנה עיקרית צימחונית שתכינו בקלות
המרכיבים ל5:
- 1 שקית שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט (800 גרם)
- 1 שקית שעועית אדומה מבושלת של סנפרוסט (800 גרם)
- 3 בצלים חתוכים, לרצועות
- 3 שיני שום, קצוצות
- 1/2 כוס מים חמים
- 2 בטטות, חתוכות לקוביות
- 2 עלי דפנה
- 1/3 כפית כמון
- חצי כפית פפריקה
- מלח, פלפל שחור
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-add-space: auto;text-align:right;text-indent:-
-
02.
0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction: rtl;unicode-bidi:embed">
-
03.
מטגנים את הבצל כ- 10 דקות על להבה נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
טיימר מופעל
-
04.
0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-add-space: auto;text-align:right;text-indent:-
-
05.
0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction: rtl;unicode-bidi:embed">
-
06.
מוסיפים את השעועית ואת המים ומבשלים כ- 10 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-add-space: auto;text-align:right;text-indent:-
-
08.
0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction: rtl;unicode-bidi:embed">
-
09.
מוסיפים את הבטטות, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
טיימר מופעל
-
10.
0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-add-space: auto;text-align:right;text-indent:-
-
11.
0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction: rtl;unicode-bidi:embed">
-
12.
מגישים מעל אורז לבן.