קאפקייקס YOLO שוקולד | השף הלבן

קאפקייקס YOLO שוקולד

לא מצאנו ילד או מבוגר שיסרבו לתענוג השוקולדי הטעים הזה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 15:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • כוס קמח
  • לציפוי: 2 יולו חלב או מריר
  • לקישוט סוכריות צבעוניות מכל סוג שאוהבים לפזר על עוגות

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועת קיפול עד שהתערובת אחידה.

  • 02.

    יוצקים למנג'טים קשיחים (רצוי מאלומיניום) ואופים בחום 180 מעלות במשך כ- 12-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    כשהפונדנטים הצטננו הופכים על צלחת הגשה ויוצקים מעליהם יולו שוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.