פאי שוקולד אישי במילוי YOLO שכבות | השף הלבן

פאי שוקולד אישי במילוי YOLO שכבות

האירוח מעולם לא היה קל ומרשים יותר! הנה מתכון לפאי שוקולדי במיוחד שאף אחד לא יאמין שהכנתם בכמה דקות

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל8:

החומרים [במידה ותרצו ישנה אופציה לקלתית שוקולד על ידי החלפת 2 כפות קמח ב- 2 כפות אבקת קקאו]:
  • 350 גרם (2.5 כוסות) קמח לבן
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה קרה
  • ביצה אחת
  • למלית: 3 אריזות יולו שכבות

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלתית:

  • 02.

    מעבדים במעבד מזון קמח סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים. אם הבצק לא מתאחד מוסיפים 2-3 כפות חלב.

  • 03.

    מאחדים את הבצק, משטחים ומעבירים לקרור של כחצי שעה.

  • 04.

    מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים גדולים. ממלאים תבנית שקעים (רצוי מסיליקון) בעיגולי הבצק ומסירים עודפים. מקפיאים את התבנית עם עיגולי הבצק למשך לפחות חצי שעה.

  • 05.

    אופים את הבסיסים במשך כרבע שעה עד להזהבה. מצננים ומוציאים מהקלתית. אם החלק החיצוני עדיין לא זהוב מספיק ניתן לאפות ללא התבנית למשך כ- 5 דקות נוספות עד שהבסיסים זהובים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מצננים היטב את הבסיסים.להכנת המילוי :יוצקים לקערה את מעדן יולו השכבות. בעזרת קיסם מערבבים בעדינות ליצירת מראה משוייש.  בעזרת כף יוצקים מהמילוי לכל אחת מהתחתיות. מעבירים את הפאיים האישיים לקרור. ניתן לקשט במעט אבקת קקאו או אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)