מתכון לעוגת גבינה שכולם אוהבים – קלאסית רכה וטעימה
רוצים לדעת איך מכינים עוגת גבינה מושלמת בקלות ובלי פדיחות? הנה המתכון המושלם שלי שיבטיח הצלחה

המרכיבים ל 10:
- 100 גרם סוכר
- 200 גרם חמאת תנובה
- 300 גרם קמח
- 1 ביצה
- 850 גרם בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן
- 40 גרם קמח
- 40 גרם קורנפלור
- 200 גרם סוכר
- 6 ביצים
- גרידה מ-1 לימון
- כ- 200 מ"ל חלב תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם וו גיטרה לשים את הסוכר הביצה והחמאה. לעבד לתערובת אחידה ללא גושי חמאה. להוסיף את הקמח ל- 2-3 בחישות (עד שמתקבל גוש בצק).
-
02.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגול בגודל התבנית. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 20-25 דקות או עד שהבסיס מזהיב.
טיימר מופעל
-
03.
לערבב לעיסה חלקה: גבינה, קמח, קורנפלור, 40 גרם סוכר, 6 חלמונים, חלב, וגרידת לימון.
-
04.
להקציף 6 חלבונים עם 160גרם סוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
-
05.
להוסיף את הגבינה לחלבון בפעמיים ולערבב בתנועת קיפול.
-
06.
לשפוך על התחתית.
-
07.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות לעשר דקות. לשחרר את דפנות העוגה מהתבנית ולאפות עוד כחצי שעה בחום של 180 מעלות. בתאבון!