טוסט בראנצ'
ארוחת בוקר משודרגת – טוסט קרואסון במילוי גבינת חמד, בצל מקורמל וביצת עין. סלט קטן בצד – ואתם יותר ממסודרים לבוקר.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל1:
- חמאה
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 1 קרואסון, חצוי לרוחב
- גבינת חמד פיראוס, חתוכה לפרוסות דקות
- 1 בצל, פרוס לטבעות ומקורמל
- 1 ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל.
-
02.
מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני.
טיימר מופעל
-
03.
מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים