מתכון טוסט קוראסון בראנצ' | השף הלבן

טוסט בראנצ'

ארוחת בוקר משודרגת – טוסט קרואסון במילוי גבינת חמד, בצל מקורמל וביצת עין. סלט קטן בצד – ואתם יותר ממסודרים לבוקר.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט ביתי
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל1:

  • חמאה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1 קרואסון, חצוי לרוחב
  • גבינת חמד פיראוס, חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 בצל, פרוס לטבעות ומקורמל
  • 1 ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל.

  • 02.

    מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)