ספגטי ברוטב יוגורט ושום – ארוחת הערב שלכם | השף הלבן

ספגטי ברוטב יוגורט ושום

מתכון למנת פסטה קייצית וטעימה, פסטת ספגטי ברוטב יוגורט-שום חמצמצץ חריף, מנה קלה להכנה וטעימה ביותר

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי ברוטב יוגורט ושום
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת ספגטי
  • 2 מיכלי יוגורט תנובה 3%
  • 2 שיני שום כתושות
  • צרור עלי בזיליקום
  • חופן צנוברים קלויים להזהבה במחבת יבשה
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומחזירים לסיר.

  • 02.

    מוסיפים את היוגורט והשום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחלקים לקערות הגשה, מזליפים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים מיד.  

הכנת? כאן מדרגים
(270)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.