מתכון גליל פרומעז אפוי | השף הלבן

גליל פרומעז אפוי

לצד סלט עלים או ירקות: גלילת גבינת פרומעז אפויה

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גליל פרומעז אפוי

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 1 כוס קמח
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 6 כפות שומשום
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • מעט פלפל שחור
  • 1 גליל פרומעז

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל החומרים מלבד גליל הפרומעז. מחלקים לשני חלקים.

  • 02.

    משטחים כל חלק בנפרד על נייר אפייה.

  • 03.

    מניחים 1/2 גליל גבינת פרומעז לאורך כל רולדה, מגלגלים ואופים בחום בינוני 180 1/2 שעה. ניתן להקפיא לפני האפייה.  

הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.