מתכון עוגת זברה | השף הלבן

עוגת זברה

עוגת זברה

מאת: לאה נקי
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
עוגת זברה

המרכיבים ל 16 פרוסות:

לעוגה :
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 קופסא גבינה לבנה ( 5% שומן ) 250 גרם
  • 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)
  • תרסיס שמן
להרטבת הביסקוויטים:
  • 1 כוס חלב
לקישוט:
  • 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

  • 03.

    מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד

  • 04.

    טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).

  • 05.

    מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.

  • 06.

    ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

  • 07.

    מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.

  • 08.

    מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(44)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.