מתכון עוגת גבינה עם בצק פריך | השף הלבן

עוגת גבינה עם בצק פריך

עוגת גבינה אוורירית וטעימה על בסיס בצק פריך

מאת: אבישי אנגלנדר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה עם בצק פריך

המרכיבים ל25-30 מנות:

לבצק:
  • ½1 כוס קמח תופח
  • 3/4 חב' חמאה
  • ½1 כפות חומץ הדרים
  • 1/4 כוס מי סודה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי:
  • 3/4 גביע גבינה 9%
  • 5 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • ½1 כפות קורנפלור
  • 3/4 מיכל שמנת חמוצה 15%
לקצף:
  • 7 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק: מערבבים את מרכיבי הבצק (רצוי להוציא את החמאה חצי שעה לפני ההכנה כדי שתהיה רכה) במיקסר עם וו גיטרה.

  • 02.

    משטחיםאת הבצק בתבנית מלבנית בגודל38*27, דרגת חום בינונית בין 125-150 מעלות. מוציאים כשהבצק מזהיב.

  • 03.

    למילוי: מערבבים במיקסר את מרכיבי המילוי (שמים לב שלא יהיו גושים).

  • 04.

    לקצף: מקציפים את כל המרכיבים.

  • 05.

    מוסיפים את הקצף למילוי בהדרגה בתנועות קיפול.

  • 06.

    יוצקים את התערובת על הבצק.

  • 07.

    אופים בחום בינוניבין 180-150 מעלותעד שהעוגה משחימה קלות.

הכנת? כאן מדרגים
(24)