עוגת גבינה עם בצק פריך
עוגת גבינה אוורירית וטעימה על בסיס בצק פריך
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל25-30 מנות:
לבצק:
- ½1 כוס קמח תופח
- 3/4 חב' חמאה
- ½1 כפות חומץ הדרים
- 1/4 כוס מי סודה
- 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
למילוי:
- 3/4 גביע גבינה 9%
- 5 חלמונים
- 3/4 כוס סוכר
- ½1 כפות קורנפלור
- 3/4 מיכל שמנת חמוצה 15%
לקצף:
- 7 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
- גרידת לימון
הוראות הכנה:
-
01.
לבצק: מערבבים את מרכיבי הבצק (רצוי להוציא את החמאה חצי שעה לפני ההכנה כדי שתהיה רכה) במיקסר עם וו גיטרה.
-
02.
משטחיםאת הבצק בתבנית מלבנית בגודל38*27, דרגת חום בינונית בין 125-150 מעלות. מוציאים כשהבצק מזהיב.
-
03.
למילוי: מערבבים במיקסר את מרכיבי המילוי (שמים לב שלא יהיו גושים).
-
04.
לקצף: מקציפים את כל המרכיבים.
-
05.
מוסיפים את הקצף למילוי בהדרגה בתנועות קיפול.
-
06.
יוצקים את התערובת על הבצק.
-
07.
אופים בחום בינוניבין 180-150 מעלותעד שהעוגה משחימה קלות.
הכנת? כאן מדרגים