פסטה בסיר אחד עם פסטו וקישואים
מגיע לכם להתפנק! מתכון קל ומהיר להכנה של אפרת ליכטנשטט לפסטה בסיר אחד עם פתיתי טריו של השף הלבן. ארוחה שכל המשפחה תאהב!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל3-4 מנות:
- 250 גרם פסטה
- 2-3 זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
- 1 בצל סגול קצוץ לקוביות
- 3 שיני שום פרוסות
- 4 כפות רוטב פסטו
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת שום
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 100 גרם פתיתי טריו של השף הלבן
- 250 מ״ל שמנת לבישול של השף הלבן
- 2 כוסות וחצי (600 מ״ל) של מים רותחים
לעיטור:
- חופן עלי בזיליקום קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב את כל המרכיבים.
-
02.
שמים על הגז ומביאים לרתיחה.
-
03.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה. מערבבים היטב.
-
04.
ממשיכים לבשל תוך ערבוב מתמיד עד שהפסטה רכה. סה״כ 10-15 דקות, תלוי בסוג הפסטה.
טיימר מופעל
-
05.
מכבים את האש, מכסים ומחכים 3 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים עוד קצת פתיתי טריו ועלי בזיליקום קצוצים וזוללים. בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים