פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
טעים, כולם ישתגעו על המנה הזו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית מלבנית לפשטידה 10 מנות:
- 3 בצלים גדולים שטופים וקצוצים
- שמן זית לטיגון
- 1 סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות
- 3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
- 4 ביצים גדולות
- 1 גבינת קוטג' "תנובה"
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת "עמק"
- 1 כף שטוחה א.מרק בצל
- 1 כף א.מרק פרווה בטעם עוף
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה
- מעט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
-
02.
מוסיפים את הפיטריות ואת תפוחי האדמה ממשיכים לטגן כ-5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.
טיימר מופעל
-
03.
טורפים את הביצים ומוסיפים אבקת מרק,פלפל שחור פפריקה,גבינת קוטג',גבינה צהובה מגוררת והמלח.
-
04.
מערבבים קלות ומוסיפים לתערובת את הפטריות ותפוחי האדמה.
-
05.
את התערובת יוצקים לתבנית משומנת {רצוי פיירקס} ואופים בבחום בינוני כ-50 דקות או עד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים