מתכון תרד עם פולנטה | השף הלבן

תרד עם פולנטה

תרד עם פולנטה, מנה ראשונה טעימה במיוחד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תרד עם פולנטה

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) מדליוני תרד מוקפא
  • 30 גרם חמאה או מרגרינה
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1 כוס קמח תירס
  • 150 גרם גבינות מרוסקות: גבינת קשקבל, גבינת צ'דר, גבינה צהובה, גבינת רמזן, פתיתי עמק למאפים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את התרד בסיר עם החמאה (או המרגרינה) המלח והפלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתרד מתרכך (כ-5 דקות). מוסיפים את החלב ומבשלים עוד 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את קמח התירס, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את הגבינות המרוסקות, בוחשים ומבשלים 10 דקות נוספות. מגישים חם. טיפ: אפשר להעביר את התבשיל המוכן לתבנית משומנת, לצפות בגבינה נוספת ולהקרים בתנור חם 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(61)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.