תרד עם פולנטה
תרד עם פולנטה, מנה ראשונה טעימה במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:
- 1/2 שקית (של 800 גרם) מדליוני תרד מוקפא
- 30 גרם חמאה או מרגרינה
- מלח
- פלפל לפי הטעם
- 1/2 1 כוסות חלב
- 1 כוס קמח תירס
- 150 גרם גבינות מרוסקות: גבינת קשקבל, גבינת צ'דר, גבינה צהובה, גבינת רמזן, פתיתי עמק למאפים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את התרד בסיר עם החמאה (או המרגרינה) המלח והפלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתרד מתרכך (כ-5 דקות). מוסיפים את החלב ומבשלים עוד 5 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את קמח התירס, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את הגבינות המרוסקות, בוחשים ומבשלים 10 דקות נוספות. מגישים חם. טיפ: אפשר להעביר את התבשיל המוכן לתבנית משומנת, לצפות בגבינה נוספת ולהקרים בתנור חם 15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים