עוגת גבינה אפויה קלה להכנה
לא חייבים להסתבך כאשר מכינים עוגת גבינה! מתכון קל להכנה ומדריך שלב אחר שלב בדרך לעוגת גבינה אפויה מושלמת!

המרכיבים ל 15-25 מנות:
- 6 כפות קורנפלור
- 5 כפות קמח
- 3/4 כוס חלב
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 ק"ג גבינה לבנה 9%
- 6 ביצים XL
- כפית תמצית וניל איכותית
- 1 כוס סוכר לחלבונים+לבלילה
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים ביצים - את הלבן שמים בקערה של המיקסר ומחכים. את הצהובים שמים בקערה נפרדת גדולה. אל הקערה עם הצהובים - מכניסים את הגבינה + 3/4סוכר+ גרידת לימון, והוניל.
-
02.
מערבבים עם מטרפה אח"כ מוסיפים את היבשים (קמח + קורנפלור) לאחר מכן מוסיפים את החלב והמסה מתאחדת, בסוף בזרם איטי.
-
03.
מוסיפים את החמאה המומסת.
-
04.
מתחילים להקציף את החלבונים יחד עם כוס סוכר שנותרה מקציפים עד שנהיה עננים שהקצף לא יהיה חזק מדי, לאחר מכן מקפלים לתערובת שבקערה בעדינות.
-
05.
מחממים תנור ל 230 עם תבנית מים בתחתית.
-
06.
מכנייסים את העוגה לתנור ל 10-12 דק ולאחר מכן ממניכים את התנור ל-180 מעלות כ 50 דק'. בהצלחה!