פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי | השף הלבן

פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי

פאי מרשים לאירוח במינימום מאמץ ומקסימום טעם

מאת: אור בן אוליאל
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי
צילום: אור בן אוליאל

המרכיבים ל6 מנות:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • בצק פריך מתוק של מעדנות
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • מיכל שמנת מתוקה 38%
  • כפית סוכר
גודל תבנית: גודל תבנית 18

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית פאי בבצק פריך מתוק של מעדנות, לא לשכוח להדק באמצעות האצבעות גם בפינות.

  • 02.

    מכניסים להקפאה עד התקשות הבצק בתוך התבנית.

  • 03.

    ⁠אופים כחצי שעה עד הזהבה על 180 מעלות טורבו.

  • 04.

    מכינים גנאש: לתוך קערה שמיועדת למיקרו מכניסים: 150 גרם שוקולד מריר + 150 מ״ל שמנת מתוקה ומפעילים בפולסים של דקה ובין לבין ערבוב, עד המסה מלאה. בסיום מכניסים למקרר.

  • 05.

    במיקסר עם וו הקצפה מקציפים כפית סוכר עם 100 מ״ל שמנת מתוקה (זה מה שנשאר במיכל לאחר השימוש הראשוני במתכון) עד קבלת קצפת, משאירים 2 כפות בצד לפיניש ומקפלים את השאר עם הגנאש לאוורור.

  • 06.

    יוצקים את מסת השוקולד לתוך הקלתית המצוננת.

  • 07.

    מגישים עם מריחה של קצפת ששמרנו לסיום 🤍

הכנת? כאן מדרגים
(0)