פשטידה קלאסית באפס מאמץ | השף הלבן

פשטידה קלאסית באפס מאמץ

פשטידה שמגישים למרכז השולחן עם ירקות צבעוניים וגבינות מפנקות בכמה דקות של עבודה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה קלאסית באפס מאמץ
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל8-6 מנות:

מרכיבים:
  • לקט לפשטידה סנפרוסט
  • 3 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 3 ביצים
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 9% תנובה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 פלח קשקבל גלעד COLLECTION מגורר גס
  • שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי הפשטידה ושומרים בצד כ־3 כפות גבינת קשקבל מגוררת.

  • 02.

    מחממים תנור ל־180 מעלות, משמנים היטב תבנית עגולה/מלבנית בשמן זית ויוצקים את תערובת הפשטידה.

  • 03.

    מיישרים את התערובת בתבנית ומפזרים מעל את יתרת הקשקבל המגוררת.

  • 04.

    אופים כ־45 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(14)