מה אוכלים היום | השף הלבן

בכל יום מחדש - מגוונים במטבח!

אוסף מתכונים עם מוצרי בסיס אהובים שתמיד נמצאים בבית, לכל הזדמנות: ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים מזינות וארוחות ערב משפחתיות. כאן תמצאו מתכוני קוטג', מתכוני גבינה לבנה, מתכוני עמק ומתכוני יוגורט שיגרמו לילדים ולמבוגרים לשבת בשמחה לארוחה.

טיפים

אז מה, הילד בררן? כך תתמודדו עם ילדים שלא מוכנים לטעום דברים חדשים

הילדים שלנו לא מוכנים לטעום דברים חדשים, הם לא צורכים מספיק ירקות או פירות וחלבון שחשוב מאוד לגדילה. איך עושים שינוי בחשיבה בצורה חיובית ומלמדים אותם על תזונה מיטבית בלי מילים גבוהות? נועה רוזין מארחת את גלית שניר, דיאטנית קלינית, ואפרת לקט, "אמא מאמנת" לשיחה עם תזונת ילדים במסגרת שיחות על "בית בריא" הפרויקט המשותף של ynet ותנובה
קציצות ירק וגבינה עם מטבל יוגורט

המנה שתיתן לכם בוסט של אנרגיה: קציצות ירק וגבינה עם מטבל יוגורט

איך מצליחים לשמור על תזונה נכונה כשנמצאים במרוץ? החיים שלנו עמוסים ולפעמים אנחנו מגיעים הביתה עם הלשון בחוץ, עייפים, רעבים וחסרי כוחות. גלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה מסבירה איך אפשר למנוע, בעזרת תזונה נכונה, עייפות ורעב, ותמרה אהרוני ובן סלע, מכינים יחד קציצות ירק וגבינה מהירות הכנה

תזונה בריאה יותר לילדים: מתכון ללביבות גבינה

את הקשר בין תזונה לגדילה אין צורך להסביר, אבל איך מוודאים שהילדים צורכים את כל אבות המזון להם הם זקוקים? יוצרים מנות טעימות ומאוזנות שמכילות את כל מה שהם צריכים. תמרה אהרוני וגלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה, עם מתכון עשיר בחלבון שלא רק הילדים יזללו אלא גם המבוגרים. עונה חדשה של "בית בריא", הפרויקט המשותף ל-ynet ותנובה מתחילה