המרכיבים ל5-7 מנותתבנית:
- 7 תפוחי אדמה
- 1 שמנת לבישול
- פטריות שמפניון
- גבינה צהובה
- גבינה מלוחה
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מרתיחים הסיר עם מים את תפוחי האדמה עד שיהיו די רכים
-
03.
מוציאים פורסים לפרוסות מסדרים בתבנית לרוטב:
-
04.
מטגנים פטריות,מוסיפים את השמנת
-
05.
לאחר שחומם מפזרים מעל תפוחי האדמה
-
06.
מכניסים לתנור לחצי שעה לחום 170 מעלות
-
07.
מוצאים מפזרים גבינה צהובה ומלוחה מלמעלה ומכניסים לעוד 5 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים