מתכון תפוח אדמה מוקרם ברוטב פטריות | השף הלבן

תפוח אדמה מוקרם ברוטב פטריות

מי לא אוהב תפוחי אדמה מוקרמים? קבלו מתכון פשוט וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוח אדמה מוקרם ברוטב פטריות

המרכיבים ל 4 מנות:

לרוטב:
  • פטריות טריות
  • קורט מלח
  • טיפה פלפל שחור
  • כפית שמן זית
  • שמנת מתוקה של השף הלבן
לתפוחי האדמה:
  • 4 תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף, בנפרד

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים סיר קטן ועמוק ומניחים אותו על להבה בינונית. שופכים את הפטריות פנימה ומטגנים בעזרת כף עץ [רצוי] עד להשחמה של הפטריות. לאחר שכל המיץ שלה הפטריות נספג לתוכן אפשר לטעום ולהבדיל אם זה מבושל או לא. לאחר מכן מוסיפים את המלח ואת הפלפל ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומשאירים על להבה נמוכה. לאחר 3 דקות מכבים את הגז.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    לתפוחי האדמה: עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך שלוש שעות.

  • 04.

    הגשה: לאחר שהתפוחי אדמה התבשלו, מוציאים בעדינות ומגישים לשולחן עם נייר הכסף. רק בעת הארוחה בוצעים אותם עם סכין ושופכים את הרוטב במרכז.

הכנת? כאן מדרגים
(242)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.