תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן
תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים בתנור עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן. תוספת חלבית, טעימה ומנחמת לכל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים וקלופים
- 2 גביעי שמנת חמוצה 9% אוריגינל של תנובה
- 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן
- מלח
- פלפל לבן
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
חולטים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים כ 5-8 דקות ומסננים.
טיימר מופעל
-
02.
מערבבים בקערהאת השמנת והתבלינים. מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה ומערבבים.
-
03.
מעבירים את תפוחי האדמה והשמנת לכלי חסין אש ואופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים את פתיתי הפרמזן ומקרימים 5 דקות בתנור בחום עליון של 220 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים