מתכון פריטטה תפוחי אדמה | השף הלבן

פריטטה תפוחי אדמה

מאפה ביצים ותפוחי אדמה מטוגנים מכוסה בגבינת צ'דר מומסת, מנה משביעה היכולה להוות ארוחת ערב שלמה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פריטטה תפוחי אדמה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ומגוררים גס
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כוס גבינת קולאז' צ'דר מגוררת
  • 4 ביצים טרופות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חממו מראש את התנור ל-200 מעלות

  • 02.

    במחבת כבדה, חממו את השמן על להבה בינונית.

  • 03.

    הוסיפו למחבת את תפוחי האדמה וטגנו עד להזהבה, הנמיכו את הלהבה למינימום

  • 04.

    הוסיפו את קוביות הבצל וערבבו, עד שמתרכך.

  • 05.

    הוסיפו תוך ערבוב את המלח והפלפל ושיפכו את הביצים הטרופות מעל הבצל ותפוחי האדמה.

  • 06.

    העבירו את המחבת לתנור למשך 10 דקות, עד שהתבשיל מתייצב

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    הוציאו מהתנור, פזרו את גבינת הצ'דר והחזירו לתנור למשך 5 דקות נוספות עד שהגבינה מותכת. הערה: את הפריטטה מגישים לשולחם עם סלטים שונים, זיתים וחמוצים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(227)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.