מתכון ללביבות - לטקס תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

לטקס תפוחי אדמה וגבינות

חנוכה – לטקס תפוחי אדמה וגבינות

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לטקס תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם בולגרית פיראוס מגוררת
  • 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 2 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 ביצים
  • שמן לטיגון
להגשה:
  • 3 גביעים שמנת אורגינל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה

  • 02.

    מגררים את תפוחי האדמה על מגררת דקה. סוחטים מנוזלים מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לשמן ומערבבים לבלילה אחידה.

  • 03.

    מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, יוצקים למחבת בעזרת שתי כפות מעט מהבלילה וצרים לביבה שטוחה ומעט עבה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. באותו אופן מכינים את יתר הלביבות. מניחים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.

  • 04.

    מגישים חם עם שמנת אורגינל ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.