בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים
תוספת משביעה ומרעננת של תפוחי אדמה ובטטות צלויים בתנור ברוטב מיונז, שמן זית וסוכר
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
- 2 בטטות בינוניות
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
- קורט פלפל גרוס לבן
- 3 שיני שום פרוסות דק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
-
02.
קולפים את הבטטות ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
-
03.
בקערה מערבבים את תפוחי האדמה והבטטות עם הסוכר, שמן הזית, המיונז (המיונז מתפרק בזמן הצליה), המלח השום והפלפל.
-
04.
מעבירים לתבנית וצולים כ-25 דקות מכוסה ועוד 15 דקות ללא כיסוי. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים