מתכון בטטה אפויה | השף הלבן

בטטה אפויה

מנה ראשונה של בטטות בתנור עם רוזמרין ורוטב בלסמי

מאת: רונן יצחק
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטה אפויה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 5 בטטות
  • שמן זית
  • מעט חומץ בלסמי
  • רוזמרין
  • 3 פלפלי צ'ילי שלמים
  • 3 שום כתוש
  • סוכר חום
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבטטות לרבעים (בטטות גדולות, חותכים לשישיות) לאורכן.

  • 02.

     מערבבים עם מרינדה שהוכנה מיתר החומרים.

  • 03.

    מסדרים בתבנית ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות, עד לריכוך.  

הכנת? כאן מדרגים
(100)