בטטה אפויה
מנה ראשונה של בטטות בתנור עם רוזמרין ורוטב בלסמי
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 5 בטטות
- שמן זית
- מעט חומץ בלסמי
- רוזמרין
- 3 פלפלי צ'ילי שלמים
- 3 שום כתוש
- סוכר חום
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבטטות לרבעים (בטטות גדולות, חותכים לשישיות) לאורכן.
-
02.
מערבבים עם מרינדה שהוכנה מיתר החומרים.
-
03.
מסדרים בתבנית ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות, עד לריכוך.
הכנת? כאן מדרגים