קלחוני תירס בחמאה וקרמל
קלחוני תירס מאודים בתערובת חמאה וסוכר מומסים, מנה מענגת וקלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 1 חבילה קלחוני תירס מוקפאים
- 1 כפית חמאה של תנובה או מרגרינה
- 1 כפית סוכר חום
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הקלחונים במחבת גדולה או בווק ( יש לחשב קלחון לכל סועד לכל קלחון), יוצקים עליהם את המים ומאדים עם מכסה כ-3 דקות. שופכים את מי הבישול.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים למחבת את החמאה, את הסוכר ואת המלח ומאדים יחד תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהקלחונים זהובים ויפים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים