מתכון קלחוני תירס בחמאה וקרמל | השף הלבן

קלחוני תירס בחמאה וקרמל

קלחוני תירס מאודים בתערובת חמאה וסוכר מומסים, מנה מענגת וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלחוני תירס בחמאה וקרמל

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 חבילה קלחוני תירס מוקפאים
  • 1 כפית חמאה של תנובה או מרגרינה
  • 1 כפית סוכר חום
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הקלחונים במחבת גדולה או בווק ( יש לחשב קלחון לכל סועד  לכל קלחון), יוצקים עליהם את המים ומאדים עם מכסה כ-3 דקות. שופכים את מי הבישול.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים למחבת את החמאה, את הסוכר ואת המלח ומאדים יחד תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהקלחונים זהובים ויפים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.