מתכון קוגל גבינה מתוק | השף הלבן

קוגל גבינה מתוק

קוגל – שילוב אידיאלי בין שני מרכיבים אהובים: פסה וגבינה. רוצים ללמוד להכין? קלי קלות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוגל גבינה מתוק

המרכיבים ל10 מנות / תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:

  • 250 גרם אטריות רחבות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן", מפוררת
  • 100 גרם (1/2 כוס דחוסה) סוכר חום כהה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית קינמון
  • 1 גביע קוטג' "תנובה" 5%
  • 1/3 כוס צימוקים מושרים במים
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים היטב, מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות.

  • 03.

    מערבלים גבינה, סוכר, ביצים וקינמון במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים על האטריות, מוסיפים קוטג' וצימוקים ללא הנוזלים ומערבבים.

  • 04.

    יוצקים לתבנית משומנת.

  • 05.

    אופים כ-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מפזרים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(123)