קוגל גבינה מתוק
קוגל – שילוב אידיאלי בין שני מרכיבים אהובים: פסה וגבינה. רוצים ללמוד להכין? קלי קלות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות / תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
- 250 גרם אטריות רחבות
- 2 כפות שמן קנולה
- 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן", מפוררת
- 100 גרם (1/2 כוס דחוסה) סוכר חום כהה
- 2 ביצים
- 1 כפית קינמון
- 1 גביע קוטג' "תנובה" 5%
- 1/3 כוס צימוקים מושרים במים
להגשה:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים היטב, מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות.
-
03.
מערבלים גבינה, סוכר, ביצים וקינמון במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים על האטריות, מוסיפים קוטג' וצימוקים ללא הנוזלים ומערבבים.
-
04.
יוצקים לתבנית משומנת.
-
05.
אופים כ-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.
טיימר מופעל
-
06.
מפזרים אבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים