תירס קוריאני
מתכון כזה לתירס עוד לא ניסיתם! הגרגרים המתוקים מקבלים כאן מעטפת קרמית ועשירה עם קראסט פריך של גבינות. מושלם כתוספת לכל ארוחה.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- 500 גרם תירס בשימורים
- חצי חבילת פתיתי טריו השף הלבן
- כף סוכר
- קורט מלח
- 2 כפות מיונז
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
-
02.
מסננים היטב את התירס ומעבירים לקערה.
-
03.
מוסיפים 2 כפות מיונז, 250 ג' גבינת טריו השף הלבן וסוכר ומתבלים לפי הטעם.
-
04.
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
05.
מעבירים לכלי אפיה, מפזרים מעל גבינת טריו ואופים כ-10 דק עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
-
06.
מגישים חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים