מתכון קוגל גבינה מתוק | השף הלבן

קוגל גבינה מתוק

קוגל – שילוב אידיאלי בין שני מרכיבים אהובים: פסה וגבינה. רוצים ללמוד להכין? קלי קלות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוגל גבינה מתוק

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:

  • 250 גרם אטריות רחבות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן", מפוררת
  • 100 גרם (1/2 כוס דחוסה) סוכר חום כהה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית קינמון
  • 1 גביע קוטג' "תנובה" 5%
  • 1/3 כוס צימוקים מושרים במים
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים היטב, מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות.

  • 03.

    מערבלים גבינה, סוכר, ביצים וקינמון במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים על האטריות, מוסיפים קוטג' וצימוקים ללא הנוזלים ומערבבים.

  • 04.

    יוצקים לתבנית משומנת.

  • 05.

    אופים כ-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מפזרים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(124)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.