המרכיבים ל4 מנות:
- 5 אגסים בינוניים ובשלים
- 500 מ"ל יין אדום
- 180 גרם סוכר לבן
- מקל קינמון
- קורט קטן של ציפורן (טחון)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים סירופ יין: מחממים את היין עם הסוכר, מקל הקינמון והציפורן למשך 15 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
קולפים את האגסים ומשאירים את העוקץ .
-
03.
מעבירים את האגסים לסירופ ומבשלים במשך 25 דקות לערך, בכדי שיתרככו ויקבלו גוון אדמדם.
טיימר מופעל
-
04.
לאחר שהתרככו, מוציאים את האגסים לצלחת.
-
05.
מצמצמים מעט את הסירופ ע"י המשך בישול כ- 10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
06.
יוצקים מהסירופ על האגסים ומקררים, ניתן להגיש גם חם עם גלידה.
הכנת? כאן מדרגים