שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה | השף הלבן

שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

מתכון מוצלח לסלט טעים ובריא. מומלץ כתוספת ליד המנה העיקרית או כמנה ראשונה לפתיחת הארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 שקית (600 גרם) שעועית ירוקה עדינה שלמה של סנפרוסט
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½ 1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.

  • 03.

    מעבירים את השעועית לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.

הכנת? כאן מדרגים
(4)