שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה | השף הלבן

שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

מתכון מוצלח לסלט טעים ובריא. מומלץ כתוספת ליד המנה העיקרית או כמנה ראשונה לפתיחת הארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 שקית (600 גרם) שעועית ירוקה עדינה שלמה של סנפרוסט
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½ 1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.

  • 03.

    מעבירים את השעועית לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.