קישואים צלויים בטימין ובזיליקום
מנת ירקות עסיסית כמנה צמחונית או תוספת לכל ארוחה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 1/3 כוס צנובר
- 5 קישואים בינוניים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף טימין טרי
- 2 כפות עלי בזיליקום טרי
- מלח גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
-
02.
מחממים מחבת טפלון לחום בינוני ומוסיפים את הצנובר. מסובבים את המחבת לצורך קלייה של הצנובר.
-
03.
שמתחיל להשחים קלות להוציא מיד לצלחת שטוחה.
-
04.
חוצים את הקישואים לאורך באמצע וחותכים כל חצי לשלוש - לרוחב.
-
05.
מערבבים עם 3 כפות שמן זית, כף עלי טימין קצוצים, הבזיליקום הטרי קצוץ, קורט מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.
-
06.
מערבבים היטב.
-
07.
מסדרים את הקישואים בשכבה אחידה על תבנית עם נייר אפייה.
-
08.
צולים 25-30 דקות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
09.
לפני ההגשה מפזרים מעל צנובר קלוי.
הכנת? כאן מדרגים