מתכון קישואים צלויים בטימין ובזיליקום | השף הלבן

קישואים צלויים בטימין ובזיליקום

מנת ירקות עסיסית כמנה צמחונית או תוספת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קישואים צלויים בטימין ובזיליקום

המרכיבים ל 4 מנות:

  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1/3 כוס צנובר
  • 5 קישואים בינוניים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף טימין טרי
  • 2 כפות עלי בזיליקום טרי
  • מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

  • 02.

    מחממים מחבת טפלון לחום בינוני ומוסיפים את הצנובר. מסובבים את המחבת לצורך קלייה של הצנובר.

  • 03.

    שמתחיל להשחים קלות להוציא מיד לצלחת שטוחה.

  • 04.

    חוצים את הקישואים לאורך באמצע וחותכים כל חצי לשלוש - לרוחב.

  • 05.

    מערבבים עם 3 כפות שמן זית, כף עלי טימין קצוצים, הבזיליקום הטרי קצוץ, קורט מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.

  • 06.

    מערבבים היטב.

  • 07.

    מסדרים את הקישואים בשכבה אחידה על תבנית עם נייר אפייה.

  • 08.

    צולים 25-30 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 09.

    לפני ההגשה מפזרים מעל צנובר קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.