מתכון פטריות מטוגנות | השף הלבן

פטריות מטוגנות

נתקעתם בלי פינוק לאורחים? זאת מנת פתיחה שתשדרג לכם את האירוע בעשר דקות בלבד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות מטוגנות

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 כפית חמאה
  • 1.5 כוסות פטריות טריות חתוכות לפרוסות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית טימין
  • מעט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את המחמאה במחבת, מעל אש בינונית.

  • 02.

     מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים במלח, טימין ופלפל שחור.

  • 03.

     ממשיכים לטגן ומערבבים מדי פעם עד שהפטריות מתרככות וצבען מתכהה.

  • 04.

     מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(86)