פטריות אפויות עם גבינת מוצרלה
מנה של פטריות מתובלות אפויות עם גבינת מוצרלה נמסה שתשדרג כל ארוחת ערב. גבינת המוצרלה מביאה איתה טעם עדין אך עשיר שמשתלב נהדר עם הפטריות.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 2:
- סלסלת פטריות טריות, חצויות
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 כף עלי טימין מיובשים
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 שן שום פרוסה
- 3 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן", חתוכות לרצועות דקות
להגשה:
- צנימים
גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בתבנית עגולה קטנה פטריות, שום, טימין מלח ופלפל
-
02.
מוזגים מעל שמנת לבישול ואופים 8 דקות בחום 180 מעלות
טיימר מופעל
-
03.
מוציאים מהתנור, מוסיפים את גבינת המוצרלה ומערבבים
-
04.
מפזרים מעל מעט טימין ומחזירים לתנור ל- 10 דקות, עד להשחמה
טיימר מופעל
-
05.
מגישים מיד לצד צנימים
הכנת? כאן מדרגים