סינייה כרובית | השף הלבן

סינייה כרובית

סינייה כרובית שתהיה הכוכבת של השולחן!

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סינייה כרובית
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל6-8 מנות:

לרכישה >>
  • שקית כרובית שלמה של סנפרוסט
  • 2 עגבניות שלמות חתוכות לסירות
  • 2 בצלים חתוכים לסירות
  • פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות (לפי הטעם)
לטחינה מתובלת:
  • כוס טחינה גולמית
  • כוס מים קרים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית פטרוזליה קצוצה דק
  • חצי כפית סוכר
  • מלח ופלפל שחור
להגשה:
  • צנוברים קלויים
  • פטרוזיליה קצוצה דק
גודל תבנית: תבנית 24 26

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים ומכינים טחינה (לא סמיכה מידי)

  • 02.

    בתבנית חסינת אש יוצקים שכבת טחינה ומעליה מניחים את הכרובית.

  • 03.

    מפזרים מסביב את שאר הירקות ומזלפים מעל שוב טחינה.

  • 04.

    מחממים תנור ל-200 מעלות גריל עליון ואופים כ-25 דקות עד הכרובית והירקות צלויים, והטחינה שזופה ומבעבעת.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מגישים, מומלץ לאכול חם

הכנת? כאן מדרגים
(24)